Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utlysning av stipendier för forskning om detaljhandel

CFR utlyser stipendier för forskning om handel, vilka kan sökas av forskare och doktorander verksamma på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Stipendiet kan avse medel för konferenser, litteratur, datainsamling, språkgranskning, transkribering eller andra kostnader som avser forskningsverksamhet.

Stipendiet utbetalas från Handelns forskningsstiftelse i Göteborg. Ansökningarna bereds av CFRs referensgrupp, vilken sammanträder fyra gånger årligen. Stipendiet kan sökas löpande, men sista ansökningsdatum för att behandlas vid nästkommande möte är: 15 januari, 15 april, 15 september respektive 15 november.

Ansökan görs på blankett, se kolumn till höger, tillsammans med eventuella bilagor. Undertecknad ansökan skickas som pdf till infoCFR@handels.gu.se eller till postadress: Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, Företagsekonomiska institutionen, Centre for Retailing, Att: Malin Tengblad, Box 610, 405 30 Göteborg. Endast kompletta och väl genomarbetade ansökningar behandlas. Beslut meddelas sökande via e-post.

Avrapportering av stipendiet görs i form av en slutredovisning senast två månader efter den period för vilken stipendiet söks. Rapporteringen ska innehålla information om de aktiviteter som har gjorts inom ramen för stipendiet, hur medlen har använts och med vilka resultat. Slutredovisning skickas till infoCFR@handels.gu.se.

Göteborg, juni 2015
Lena Hansson, föreståndare

Behandling av personuppgifter

Stiftelsens behandling av personuppgifter sker enligt gällande lagstiftning. Det innebär bland annat att Stiftelsen skyddar dina personuppgifter med nödvändiga åtgärder och att du alltid har rätt att kontakta oss för att få reda på vilka personuppgifter vi har sparade om dig.

Handelns forskningsstiftelses integritetspolicy, öppnas i nytt fönster

 

Mer information

UtlysningBlankett

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2018-04-26
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?