Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Handelns utmaningar - en forskningsstrategi för svensk handelDen svenska handeln står inför mycket stora utmaningar och en del menar till och med att handeln aldrig tidigare har tvingats hantera en så osäker framtid som just nu. Handelns Utvecklingsråd har därför tagit på sig uppgiften att identifiera de viktigaste utmaningarna som branschen står inför och formulera en strategi för svensk handel när det gäller kunskaps- och forskningssbehov
.

Välkommen till en lite annorlunda workshop där deltagarna tillsammans med Malin Sundström från Handelns Utvecklingsråd identifierar viktiga kunskapsbehov för framtidens handel, med särskilt fokus på forskning. Ta chansen att göra din röst hörd och påverka framtidens forskningsagenda!

Ek. dr. Malin Sundström är projektanställd på Handelns Utvecklingsråd och har ansvar för att ta fram en forskningsstrategi. Under första halvåret 2015 samlar hon in synpunkter och idéer från olika aktörer när det gäller handelns forskningsbehov.

Inbjudna är verksamma i handeln, forskare och andra som är intresserade av handeln och dess utveckling. Workshopen är kostnadsfri. Vi bjuder på fralla och kaffe/te.

Tid: 11 mars kl 07:45 - 09:15
Plats: Matsalen, Malmstenvåningen, hiss B, plan 6,
Handelshögskolan, Vasagatan 1, Göteborg

Anmäl dig här
senast 8 mars 2015. Begränsat antal platser.

Välkommen!

Lena Hansson, föreståndare, Centre for Retailing
tel 031-786 54 92, e-post lena.hansson@handels.gu.se

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2015-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?