Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Frukostworkshop Hållbar logistik - utmaningar för framtidenDetaljhandeln genererar godsflöden som ska vara kostnadseffektiva, men också miljömässigt hållbara.

Det är en utmaning speciellt när det gäller hållbar logistik i urbana miljöer och det kräver nya metoder och samverkansformer. Vilka nya hållbara logistikinitiativ finns i urbana miljöer idag?

Godsflödena påverkas också av nya trender, ett tydligt exempel är digitaliseringen av handeln. Även när företag köper in godstransporttjänster finns stor möjlighet att påverka hur transporterna utförs och därigenom vårt transportsystem. Hur företag ser på detta kommer att belysas med aktuell forskning.

Workshopen leds av Catrin Lammgård, verksam som forskare med inriktning mot logistik vid Företagsekonomiska institutionen på Handelshögskolan.

Inbjudna är verksamma i handeln, forskare och andra som är intresserade av handeln och dess utveckling. Workshopen är kostnadsfri. Vi bjuder på fralla och kaffe/te.

Inbjudan i pdf-format

Tid: 12 november kl 07:45 - 09:15
Plats: Matsalen, Malmstenvåningen, hiss B, plan 6,
Handelshögskolan, Vasagatan 1, Göteborg
Anmäl dig här senast 10 november. Begränsat antal platser.
 

Välkommen!

Johan Hagberg, föreståndare, Centre for Retailing
tel 031-786 1493, e-post johan.hagberg@handels.gu.se
 

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2014-10-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?