Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Centre for Retailing bjuder in till frukostworkshop 15 oktober

Omställning i detaljhandeln

Inom handeln har det varit ovanligt med varsel och större neddragningar av personal. Ändå sker omställningar, som ett resultat av personliga skäl, ekonomiska konjunkturcykler och den större strukturomvandlingen som sker i handeln. När sägs personal upp inom handeln? Hur organiseras arbetet med uppsägningar och omställning? Vilka aktörer är inblandade och vad gör de? Vilka konsekvenser beskriver företag, fackrepresentanter och omställningsleverantörer?

Under workshopen diskuteras dessa och andra frågor kopplade till omställning och uppsägningar inom handeln. Workshopen leds av Rebecka Arman, forskare på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, som bedriver forskningsprojektet Omställning i handeln med finansiering från Handelns Utvecklingsråd. Projektet leds av Ola Bergström.

Inbjudna är verksamma i handeln, forskare och andra som är intresserade av handeln och dess utveckling. Workshopen är kostnadsfri. Vi bjuder på fralla och kaffe/te.

Tid: 15 oktober kl 07:45 - 09:15
Plats: Matsalen, Malmstenvåningen, hiss B, plan 6,
Handelshögskolan, Vasagatan 1, Göteborg
Anmälan: Via den här länken senast 13 oktober

Välkommen!

Johan Hagberg, föreståndare, Centre for Retailing
tel 031-786 1493, e-post johan.hagberg@handels.gu.se

Ladda ner inbjudan som pdf

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2013-09-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?