Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till frukostworkshop om Konsumtionsrisker i handeln

 

Svensk nyhetsmedia rapporterar nästan dagligen om olika hälso- och miljörisker som är förknippade med människors vardagliga konsumtion. Larmen och rapporterna om att det finns skadliga ämnen i t ex mat, kläder, leksaker och hygienartiklar avlöser varandra.

Hur påverkas konsumenter av larmen om olika risker? Hur påverkas handeln? Vilken roll spelar handeln för konsumenters hantering av risker och vilka möjligheter och utmaningar är förknippade med den rollen? Under workshopen diskuteras dessa och andra frågor kring konsumenters hantering av risk och handelns roll. Workshopen leds av Maria Fuentes, forskare vid Handelshögskolan i Göteborg som bedriver forskning om matkonsumtion och handel. Workshopen kommer att dokumenteras.

Inbjudna är verksamma i handeln, forskare och andra som är intresserade av handeln och dess utveckling. Workshopen är kostnadsfri. Vi bjuder på fralla och kaffe/te.

Tid: 14 maj kl. 07:45-09:15
Plats: Matsalen, Malmstenvåningen, hiss B, plan 6,
Handelshögskolan, Vasagatan 1, Göteborg
Anmäl dig här senast den 12 maj

Inbjudan som PDF

Välkommen!

Johan Hagberg, föreståndare för Centre for Retailing
tel: 031-786 1493, johan.hagberg@handels.gu.se

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2014-04-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?