Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till frukostworkshop om Konsumtionens digitaliseringUnder de senaste åren har användningen av mobila enheter som smartphones och surfplattor ökat snabbt. Dessa utgör ett allt större inslag i vardagslivet och konsumtionen och kan få stor betydelse för handeln inom flera områden. Under workshopen identifieras och diskuteras möjligheter och utmaningar som handeln står inför i denna utveckling.

Workshopen leds av Johan Hagberg, forskare vid Handelshögskolan i Göteborg och Magnus Kroon, Utvecklingschef Svensk Handel. De medverkar som forskare respektive i referensgruppen för forskningsprogrammet Digcon: Digitaliseringen av konsumtionskulturen som bedrivs vid Handelshögskolan. Workshopen kommer att dokumenteras som en del av forskningsprogrammet.

Inbjudna är verksamma i handeln, forskare och andra som är intresserade av handeln och dess utveckling. Workshopen är kostnadsfri. Vi bjuder på fralla och kaffe/te.

Inbjudan som pdf

Tid: 25 februari kl 07:45 - 09:15
Plats: Matsalen, Malmstenvåningen, hiss B, plan 6, Handelshögskolan, Vasagatan 1, Göteborg

> Anmäl dig här senast 21 februari


Välkommen!

Johan Hagberg, föreståndare, Centre for Retailing
tel 031-786 1493, e-post johan.hagberg@handels.gu.se

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2014-02-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?