Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

CFR bjuder in till frukostworkshop om Innovation i handeln

Handen på hjärtat – bland gemene man är det inte särskilt många som skulle påstå att handelsbranschen är så framstående när det gäller innovationer. Detta måste branschen ändra på, eftersom det är en felaktig föreställning! Vilka typer av innovationer ser vi inom handeln? Vilka fördelar har handeln av att vara närmast slutkunden? Vilka hinder finns för ytterligare innovation? Hur kan öppna innovationslabb bidra till fler innovationer inom handeln?

Under workshopen diskuteras dessa och andra frågor kopplade till innovation inom handeln. Workshopen leds av Malin Sundström, forskare på Högskolan i Borås och föreståndare för Swedish Institute for Innovative Retailing. Malin har under 2013 arbetat för EU-kommissionen i en expertgrupp (Expert Group on Retail Sector Innovation) med syfte att föreslå åtgärder som leder till fler innovationer i Europa och en starkare konkurrensställning gentemot övriga världen.

Inbjudna är verksamma i handeln, forskare och andra som är intresserade av handeln och dess utveckling. Workshopen är kostnadsfri. Vi bjuder på fralla och kaffe/te.

Tid: 19 december kl 07:45 - 09:15
Plats: Matsalen, Malmstenvåningen, hiss B, plan 6,
Handelshögskolan, Vasagatan 1, Göteborg
Anmälan kan göras här senast 17 december

Välkommen!
Johan Hagberg
föreståndare, Centre for Retailing
tel 031-786 1493, johan.hagberg@handels.gu.se

Mer information

Inbjudan i PDF format

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2013-12-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?