Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Centre for Retailing bjuder in till frukostworkshop 3 september

Kunskapsöverföring

Hur kan handelsföretag nå framgång genom kunskapsöverföring? Vad handlar kunskaps-överföring om i praktiken? Hur blir man både innovativ och effektiv – och inte antingen eller? Hur kan man se till så att kunskap inte bara överförs utan också utvecklas? Hur kan beprövade metoder som t ex lärlingssystem användas för att inte förlora värdefullt kunnande i samband med stundande generationsskifte?

Under workshopen diskuteras dessa och andra frågor kopplade till de utmaningar och möjligheter som handeln står inför. Workshopen leds av Anna Jonsson, forskare på Handels-högskolan vid Göteborgs universitet, som bedriver forskning om internationalisering och kunskapsöverföring.

Inbjudna är verksamma i handeln, forskare och andra som är intresserade av handeln och dess utveckling. Workshopen är kostnadsfri. Vi bjuder på fralla och kaffe/te.

Tid: 3 september kl 07:45 - 09:15
Plats: Matsalen, Malmstenvåningen, hiss B, plan 6,
Handelshögskolan, Vasagatan 1, Göteborg
Anmälan: Via senast 1 september via den här länken

Ladda ner inbjudan som pdf

Välkommen!

Johan Hagberg, föreståndare, Centre for Retailing
tel 031-786 1493, e-post johan.hagberg@handels.gu.se

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2013-06-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?