Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Centre for retailing bjuder in till frukost-workshop 7 mars


Konsumentlogistik

Konsumenter utför en mängd logistikaktiviteter för att transportera varor före, under och efter de handlar. Detta sker i samspel med butiken, staden, trafiken och andra konsumenter, och blir en viktig del av konsumentens köpupplevelse. Vad finns det för utmaningar och lösningar?

Medan många andra delar av logistikkedjan är väl kartlagda har vi inte haft lika stor kunskap om de olika logistikaktiviteter som utförs av konsumenter. Dessa studeras nu i ett pågående forskningsprojekt och vid workshopen presenteras olika utmaningar som har identifierats, följt av en diskussion kring möjliga lösningar som kan underlätta för konsumenterna och bidra till ökad hållbarhet.

Workshopen leds av Ulrika Holmberg och Johan Hagberg, forskare på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, som deltar i det internationella forskningsprojektet Consumer Logistics. Inbjudna är personer verksamma i handeln, forskare och andra som är intresserade av handeln och dess utveckling.

Workshopen är kostnadsfri. Vi bjuder på fralla och kaffe/te.

Tid: 7 mars kl. 07:30-09:00
Plats: Matsalen, Malmstenvåningen, hiss B, plan
Handelshögskolan, Vasagatan 1, Göteborg

Anmäl dig här senast 5 mars

Välkommen!

Johan Hagberg, föreståndare, Centre for Retailing
tel 031-786 1493, e-post johan.hagberg@handels.gu.se
 

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2013-02-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?