Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Boksläpp: Handelns digitalisering - Undran inför framtida affärer

Handeln har länge kretsat kring det personliga mötet där den fysiska butiken har spelat en betydande roll för hur affärer görs. När handeln digitaliseras väcks en rad frågor om hur framtidens affärer kommer att se ut.

Möt två av forskarna bakom den kommande boken Handelns digitalisering. Utifrån sin forskning delar de med sig av funderingar och tolkningar om vad digitaliseringen innebär för handeln och framtidens affärer – i dubbel bemärkelse. Lär dig mer om vad det är som skapar värde för affären och affärerna utifrån teman som konsumenter, format, varuflöden, transparens och organisering.

Workshopen leds av Johan Hagberg och Anna Jonsson. Båda är docenter i företagsekonomi och är verksamma på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet respektive på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet.

Workshopen vänder sig till verksamma i handeln, forskare och andra som är intresserade av handeln och dess utveckling. Den är kostnadsfri. Vi bjuder på fralla och kaffe/te.

Datum och tid: 23 november kl 07.45-09:15
Plats: Matsalen, Malmstenvåningen, hiss B, plan 6, Handelshögskolan, Vasagatan 1, Göteborg
Anmäl dig senast 20 november 2016
Begränsat antal platser.

Välkommen!
Lena Hansson, föreståndare, Centre for Retailing
tel 031-786 54 92, e-post: lena.hansson@handels.gu.se
 

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2016-11-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?