Frukostworkshop om Some trends and myths in international retailing

The session aims to generate discussion of how international retailing could develop over the coming 5 years.

International retailing in recent years has grown in scale and scope as owners and managers have become more willing to seek growth in new geographic markets. At the same time, volatility has increased with many large and small firm failures as well as successes. Experiences are being re-evaluated linked to new multi-channel operations, more evaluative consumers, intense localisation of demand, and governmental interference in retail markets. It is suggested that these new complexities will generate increased variety of opportunities in coming years. How will this variety manifest itself?

Workshopen leds av John Dawson, professor emeritus vid University of Edinburgh, som är världskänd forskare inom detaljhandel. Han är författare till mer än 250 publikationer och arbetar ständigt med att sprida forskningsresultat till branschen.

Inbjudna är verksamma i handeln, forskare och andra som är intresserade av handeln och dess utveckling. Workshopen är kostnadsfri. Vi bjuder på fralla och kaffe/te.

Workshopen är på engelska.

Inbjudan (pdf)
Tid: 16 september kl 07:45 - 09:15