Om handelns digitalisering på DCongress 9 mars

Nyhet: 2017-03-03

Författarna bakom boken Handelns digitalisering, Johan Hagberg och Anna Jonsson, medverkar på DCongress den 9 mars 2017 som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg.

I en paneldiskussion diskuterar de Handelns digitalisering och dess konsekvenser tillsammans med Margareta Boström affärsutvecklare på Jula och Peder Larsson som är styrelseordförande för Jula.

"Den handel vi känner idag kommer att förändras i grunden och det är centralt att redan nu förbereda sig. Det handlar till exempel om kompetensförstärkning, omställning, ledarskap, investeringar, format, köpbeteende, synen på kunden, lojalitet och lönsamhet. De utmaningar som diskuteras är enorma, men samtidigt spännande" (ur programmet)

Plats: DCongress,  Akademiska scenen
Tid: 12.40 - 13.20

Mer om paneldiskussionen på DCongress webbplats, öppnas i nytt fönster